Notificare

Telekom România Communications S.A., numită între paranteze și ghilimele, Telekom România, ne-a dat nouă, celor câtorva abonați din zonă, oportunitatea de a rezolva o sumă de exerciții de tipul "Tu cum îți petreci sfârșitul lumii?".
Tortura s-a întins pe parcursul a trei săptămâni și un număr de 170 de ore de nefuncționare a pachetului de servicii format din telefon, internet și televiziune.
Pagubă în ciuperci, cam acestea au fost primele reacții :) De atunci, însă, și până acum, reacțiile noastre au devenit aidoma celor ale pământenilor bântuiți de haos din nu știu ce joc video, cele din care Inchizitorul trăgea concluzia cum că ar fi în firea omului să caute vinovați la vreme de tragedie. Motiv pentru care a dat sentința în favoarea extincției rasei umane :)
Azi, de fapt ieri, odată ce istoria Telekom România Communications S.A., numită între paranteze și ghilimele, Telekom România, s-a repetat în colaps, noi am început să ne certăm. În primul rând pentru că este prea cald, în al doilea rând pentru că cine este de rând să facă sesizarea. Abonatul de serviciu :) Cearta noastră cea de toate zilele, motorul devenirii, forța ce pune in mișcare mecanismul de roți dințate ale unui timp încremenit în el însuși, pe care indiferent de ce și cum, de cât și unde, de cine și de ce, nu-l poți da pe repede înainte. Sau înapoi :)
Scriu acum datorită conexiunii Vodafone și, de vreme ce la geam nu a sosit nici un porumbel instruit în ale comunicării, nici un șoim, voi trimite prin poștă un plic cu o notificare adresată Directorului Executiv Comercial. E tot ceea ce pot să fac, deoarece undeva acum în lume, cineva protestează împotriva avortului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot