Însemnare

Fie c1 proprietatea de a i se putea da o valoare de întrebuințare, obiectului muncii s.
Fie C materia asupra căreia e îndreptată gândirea, activitatea intelectuală a omului în desfășurarea procesului de producție, direct sau cu ajutorul mijloacelor de muncă, pentru a le modifica potrivit nevoilor sale.
Obiectele din clasa C au și proprietatea a ceea ce este bun, dezirabil și important. Mi se pare logică și necesară stabilirea unei ierarhii a valorilor.
Gândire și muncă, două proprietăți ale ființei umane care nu se exclud reciproc, ci se completează și îi indică fiecărui individ, locul lui în societate.

Compot de piersici. Jumătăți de piersică. Decojite, galbene, cărnoase și dulci până la frontiera cu acrișorul. Zemoase. Suc light, la temperatura punctului de întâlnie a Zenitului cu Nadirul. Îmi vine să scriu cuvinte cu ~disiac :)
Trupul meu, mintea și sufletul le sunt recunoascătoare Pământului, Copacului, Agricultorului, Transportatorului, Producătorului și Comerciantului pentru acest moment de dedulcire.
Așa, acum pot să diger în liniște informația despre faptul că Vladimir Putin urăşte internetul, pe care îl consideră derutant şi total nesigur :)

eşi obişnuiau să-l numească „şeful”, în prezent, cei din interiorul cercului său de apropiaţi i se adresează cu apelativul „ţar”. Putin urăşte internetul. Îl consideră derutant şi total nesigur.

Citeste mai mult: adev.ro/nlr28:)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,