AlunTrebăluiam prin bucătărie. Da, mai am și astfel de preocupări, atunci când nu mă preocup cu jobul nr. 1, cu jobul nr. 2, nu dorm, nu socializez, nu citesc, nu merg la teatru sau nu mă plictisesc cu orice astfel de activități de bătut pasul pe loc și apa în piuă. La televizor era un reportaj despre oamenii cu capacități paranormale care colaborează cu poliția la elucidarea unor cazuri a căror rezolvare pe cale tradițională este aproape imposibilă.
Pe bune? Nu pot să cred! :)
Una dintre specialiste povestea despre faptul că în timpul unei astfel de investigații în plan nematerial, unda ei cercetătoare a interferat cu spiritul celui de a fost Adolf Hitler, care a rugat-o să le transmită tuturor oamenilor cărora le-a facut rău, că îi roagă să il ierte și că este pregătit să se reîncarneze.
Tipa spunea că urmașul spiritual al lui Adolf Hitler va fi un om foarte sărac și bolnav.

Doamne, mi-am zis, dacă există un astfel de judecător în dimensiunea spirituală, află că este  total lipsit de imaginație și pensionează-l urgent! Hitler a fost deja un om foarte sărac și bolnav, ce naiba! Fă-l bogat și sănătos și înzestrează-l cu forța de a alina suflet de trecător :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot