9:21 AM

Pe facebook este o întrebare capcană, cu variante limitate de răspuns. Limitate și idioate, care aruncă motivul de mândrie într-un ridicol de tipul agentului Smith din Matrix :)
Bun, odată indusă această idee capcană, m-am așternut la scris despre motivele mele proprii și personale de mândrie.N-am scris nimic! Semn că încă mai aveam nevoie de un pic de organizare în dezordinea mândriei mele. Abia în troleu m-am așezat în ordine. Și asta a fost posibil numai văzând că pe monitorul conectat la bordul mașinii, conectat la motor, un poster cu Iris și auzind muzica lui Guns N' Roses si AC/DC. Ce tare! Vis în vis, mi-am zis.
Așadar, să vedem ce a extras extractorul din memoria mea:
Zice că am motiv de mândrie faptul că cel putin o data în viață l-am ridicat pe cel căzut. Și nu e vorba despre erecții ale metaforei sau alte astfel de funcții erectile ale acesteia, fiindcă pentru o femeie să-l ridice pe cel căzut (metaforic vorbind) nu este motiv de mândrie, ci însăși menirea ei :) Și că, în același timp și loc, am avut de fiecare dată forța de a mă ridica atunci când am căzut. Eu, pe mine, mă am ridicat. Astfel încât ii doresc extractorului, ca o consecință a amestecului său în internele mele, să rămână cu ideea fixă de "femeie cum se cade".
Dacă m-ar fi întrebat simplu, omenește, cu ce mă mândresc, i-aș fi spus că mă mândresc cu tot ce am scris în on line, povești despre trăiri, fapte și acte din real.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot