Pragmatism

"Repetitia este mama invataturii". Nu este prima oara cand omul Ani Stoica ii comunica omului Mugur Grosu un mesaj. E drept ca Ani Stoica comunica in stilul ce o caracterizeaza, in mod orgolios. Al naibii de orgolios. Dar hei, Ani Stoica isi pierde timpul cu banalitati doar cand discuta cu oameni banali. Din pacate, insa, orgoliul omului Mugur Grosu a fost pus in stand by de orgoliul scriitorului Mugur Grosu.
OK, ca fiind unul de profesionist, orgoliul scriitorului Mugur Grosu este bun, este productiv, este jucy, creator, suculent, benign, bland, neinvaziv, bun :). El devine rau abia atunci cand subjuga orgoliul omului Mugur Grosu si il face sa perceapa realitatea in mod distorsionat sau fragmentat, ceea ce se traduce prin actiuni ale omului care il pun pe acesta intr-o ipostaza cel putin caraghioasa si se dovedesc fiind total ineficiente.
Ca parerea ta de om sa conteze, trebuie sa inveti cum sa actionezi. Dar pentru asta este necesar sa inveti sa te cunosti, incercand sa-i cunosti pe cei ce-ti "sunt" prieteni, pe cei ce-ti "sunt" dusmani.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot