Surori şi fraţiCu gândul la ce-a fost şi privirea la orizont, aşa am intrat în 2014. Domnilor şi doamnelor, cred că piromanii guvernului din umbră, tehniştii care se fac vinovaţi de spectaculosul foc de artificii, au pus ceva cu efect halucinogen în lumina şi culoarea lor, deoarece odata ce au încetat, nu s-a mai vazut palatul parlamentului. Deodată, ca în finalul de la Ziua Trifidelor, dar un pic diferit, ne-am văzut ca fiind noi Constituţia. Noi, cei din stradă. Adică, să va spun drept, nu ştiu ceilalţi din stradă ce au vazut, dar adevăr io vă spun vouă :)
Prima declaraţie pe care am rostit-o ca nou nouţ element aparţinând Constituantei, a fost să le urez jandarmilor aflaţi acolo în folosul nostru, al puterii, "La mulţi ani!" Iar a lor a fost "Mulţumim la fel, sarut mâna".
Tudor, cel ce nu apare în poză, a început anul nou aşa cum l-a sfârşit pe cel vechi, dar uşurat cu un conţinut de şampanie. În rest, bagajul lui (de fapt al nostru) a conţinut până am ajuns la el acasă, o sticlă de Athenee Palace şi şase pahare pentru şampanie.
Noblesse oblige!

Mimi şi Dana
Saşa
Dana şi Saşa
cu Marin
cu Sorin Oprescu :)
Un cal alb


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot