Fart management

”Încăperea unde lucrez, cunoscută sub denumirea de birou, se află în incinta unui hotel, la demisolul acestuia. Prin ferestrele încăperii se văd doar picioarele și bagajele trecătorilor. Exact așa, ca în "cow and chicken". Dacă mintea nu mi-ar fi ocupată cu povești țesute din informatia scrisă pe bonurile fiscale, chitanțele și facturile pfa-lor și srl-lor, aș scrie despre jumătățile de trecători, ca despre niște jumătăți de măsură, sau reduceri de preț. De prêt a porter, desigur...
Povești haute couture țes în pauza de țigară, unde, de pe terasa hotelului trăiesc iluzia că toată lumea e a mea.
Hotelul acesta este bântuit de călători aflați în tranzit. La propriu și la figurat. Așa a fost el proiectat, probabil că la cererea clientului/patron. Are două săli pentru conferințe, workshopuri, dream team, team building și alte astfel de moațe pentru păr. Venus și Saturn.
Sunt zile când sala Venus este luată cu asalt de domnițe descrise de partea lor de mai sus de brâu, ca fiind un cv, un stil, un parfum, un brand. În zilele Venus, holul hotelului răsună de soneriile telefoanelor, țoncănit de tocuri și de întrebarea “unde este toaleta?”.
Zilele cu soț, acelea în care sala Saturn este luată cu asalt de electricieni aflați acolo în scopul autorizării lor profesionale, sunt niște zile silențioase. Prezența lor se face remarcata prin miros.
La prima astfel de experiență, am crezut că la hotel au fost cazați bizonii americani, aia de s-a vorbit despre ei și la televizor, cei ce-au populat și primenit șeptelul autohton. După trei zile de occupy Saturn, tot ce știam despre băieți era că au digestia bună, metabolism beton, arderi complete și unul și același tabiet: cafeaua, țigara și ziarul.
Ușurați-vă voi, măi greilor! Că eu pot să aștept până seara când ajung acasă, unde pot să mă revărs in peace :)
Azi, la sala Jupiter era anunțată (simplu) acțiunea "Bella Romania". A fost cum să zic...în acord cu plăcutele organoleptice (în particularitatea autorului), insipid, inodor și incolor emoticon smile
Inspirați, expirați...”

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot