On airGhiță  Ciobanul e prost că stă cu oile în vârf de munte și are cont de facebook. Bună reclamă:)
Nu ca ceilalți ciobani care și-au vândut oile și au plecat în deșert să se joace de-a alchimistii și să îi transforme pe barbari  în niște gentlemen.  Unii care să nu mai taie nasul și urechile fetelor neastâmpărate, ci care să le invite la un film clasic, cu Richard Burton și Elizabeth Taylor, chiar în condițiile în care plătesc  nemțește pentru bilete.
“Care”, acest cuvânt cheie…deoarece întotdeauna totdeaunilor, razboiul războaielor a fost, este și va fi războiul celor doua sexe ( fm). Deci nu roze :D
Ghită Ciobanul  s-a dovedit a fi fost un răsfățat al sorții, și-a văzut de treaba și oile lui, în varf de munte, pănă ce-a ajuns civilizația la cele mai înalte culmi. Adică la el. Pe ai cui bani? Nu s-a intors în țară cu onoruri militare si maeștri de ceremonie de grad fericit și mediu fericit (pe banii cui?)  deoarece prea fericitul se păstrează pentru Iliescu, un alt cioban care și-a vândut oile, ca să aibă bani să-i cumpere maică-sii un pic de atenție.

Comentarii

 1. AI scapat ceva sau ai omis din pudoare Ani.
  Ciobanul Ghita e singur in varf de munte dar datorita tehnologiei, lu Vodafone si lu Feisbucu, el e singur dar inconjurat de fete. Toate virtulale, asa ca lui in loc de film ii ramane tot sa: la la a la la...cum bine se aude pe coloana sonora. Cu ochii la fete, bineinteles!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu povesteam inspirată fiind de reclama de pe strada, fără sonor. Reclamă de unde rezultă că este foarte însurat. După verighetă se cunoaște :)) El era lipsit de prieteni, nu de fete.
   Ciobănița avea și ea cont de facebook, dar nu intra în jocul ciobanului, ci îL lăsa pe soțul ei dă-și vândă liniștit brânza. Marea brânză :))

   Ștergere
  2. Uite vezi ce inseamna sa locuiesti in sectorul 5? In Brosteni nu ie reclama asta pe strada.

   Ștergere
  3. Buna, Radu!
   Eu locuiesc in sectorul sase, dar lucrez in sectorul unu, unde am si vazut-o :). Prin sase defileaza Oana Pelea cu Cosmote :)))

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot