marți, 4 iunie 2013

Ania Grain
Buna dimineata, je suis Doamna de Wolfram!
"Carbid de wolfram de folosește ca reflector de Neutroni la arme nucleare pentru a reduce masa critică"...in tiparele unui dialog civilizat. De aceea si pentru ca "wolframul este utilizat pentru muniție anti-blindaj". 
Blindaj nu de la blind, cu i din i si diacritice, ci de la orbul gainilor. Iata motivul de ce "...pentru construirea filamentelor de la lămpile cu incandescență, filamentele tuburilor electronice, anozii tuburilor radiogene și a tuburilor electronice de putere mare"... s-a facut lumina in sat! Si mai mult decat a atat..."Wolframul are o densitate și o duritate foarte mare, proprietati care îl fac utilizat la construcția de capete tăietoare"...rom pompompom. 
Sorry, stiu ca in adancul fiintei tale, cea mai apriga dorinta a ta este sa te mint frumos, despre ceea ce esti, despre cine esti, despre ceea ce ti se cuvine, ceea ce meriti de la viata, de la soarta, destin, aproape etc etc, dar imi rezerv dreptul si imi iau libertatea de a-mi darui acest dar, numai mie.
Iata de ce vei sfarsi transata macelaresete, aruncata in ceaunul cu ulei incins si inecata in mujdei de usturoi, you big stupid fowl!

Gateam. La televizor se vorbea despre faptul ca  viitorul rege al Angliei a fost primit luni la Palatul Cotroceni. He he, habar nu aveam ca  Ducele de Cambridge a trecut pe la noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu