Ania Grain

Bună dimineața, je suis Doamna de Wolfram!
"Carbid de wolfram de folosește ca reflector de Neutroni la arme nucleare pentru a reduce masa critică"...în tiparele unui dialog civilizat. De aceea și pentru că "wolframul este utilizat pentru muniție anti-blindaj". 
Blindaj nu de la blînd, cu î din i și diacritice, ci de la orbul găinilor. Iată motivul de ce "...pentru construirea filamentelor de la lămpile cu incandescență, filamentele tuburilor electronice, anozii tuburilor radiogene și a tuburilor electronice de putere mare"... s-a făcut lumină în sat! Și mai mult decâtatât..."Wolframul are o densitate și o duritate foarte mare, proprietăți care îl fac utilizat la construcția de capete tăietoare"...rom pompompom. 
Sorry, știu că în adâncul ființei tale, cea mai aprigă dorință a ta este să te mint frumos, despre ceea ce eșți, despre cine ești, despre ceea ce ți se cuvine, ceea ce meriți de la viață, de la soartă, destin, aproape etc etc, dar îmi rezerv dreptul și îmi iau libertatea de a-mi dărui acest dar, numai mie.
Iată de ce vei sfârși tranșată măcelărește, aruncată în ceaunul cu ulei încins și înecată în mujdei de usturoi, you big stupid fowl!


Găteam. La televizor se vorbea despre faptul că  viitorul rege al Angliei a fost primit luni la Palatul Cotroceni. He he, habar nu aveam că  Ducele de Cambridge a trecut pe la noi.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot