Atelier. Meșter. Gușter :)Daca este sa vorbim despre inginerie sociala, atunci URA  este liderul motoarelor care pun cu adevarat societatea in miscare. CONSTRUCTORUL. Iar constructia ce are la baza URA, este practic indestructibila. Noroc ca omul sau fiinta umana este inca departe de a cunoaste si de a aplica perfectiunea in A URI. Tot ce s-a cladit pana acum in ingineria sociala, s-a cladit pe fratii mai mici ai URII: pe furie, pe frustrare, pe complexul de inferioritate. De aceea nici o astfel de constructie-pe care ne-am obisnuit sa o numim SISTEM- nu a rezistat in timp. Totul s-a surpat la un moment dat, chit ca disparitia lui a coincis cu aparitia unui pui de sistem. Pui care a crescut, a atins apogeul si apoi s-a naruit.
Daca este sa vorbim despre "arta de a protesta", despre "arta si artist" in acest context, atunci vorbim despre Hannibal Lecter si ucenicul lui, Red Dragon. Noroc ca sunt doar niste personaje fictive :).
Oricine altcineva dintre protestatarii acestor zile, care se dau artisti si care nu sunt Hanibal Lecter ori Red Dragon, sunt doar niste catelandri in calduri  care latra si schelalaie si din cand in cand isi dau blana pe pielea goala si cam atat. Isi consuma toata forta pseudourii lor facand zgomot, in loc sa si-o canalizeze spre ceva cu adevarat constructiv.
Ca de exemplu, sa nu mai faca umbra de pomana pamantului :).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,