Pe viuSa nu uit :

1. Inutil este un fel de degeaba, dar pe bani. Cel indreptatit sa decida referitor la utilitatea/inutilitatea unui produs, este cel ce plateste. Simplu.
2. Uitarea e cand te uiti, somnul e cand te vezi. impreuna sunt o oglinda a recunoasterii. Nu e intr-atat de incalcita aceasta aritmetica a cunoasterii, pe cat ni s-a tot spus.
3. Poate ca a avut o revelatie referitoare la care este cu adevarat menirea, care este rostul, care este rolul unui lider spiritual. Poate ca a avut o revelatie refritoare la faptul ca averea Bisericii Ortodoxe din Cipru este, de fapt, averea cirpriotilor din spatiul respectv si din toate timpurile-bine, de la aparitia BOC. Poate ca este doar o excelenta miscare de marketing menita sa asigure multa vreme de acum incolo consolidarea pozitiei BOC in societate. Dar, indiferent care este motivatia, tot este o mai buna solutie de redresare si iesire din criza, decat contractarea unor credite externe. Este vorba despre demnitate. Sau despre DEMITERE.
4. Si bineinteles ca romanii si-au dat cu stangul in dreptul, alegand pe oricine altcineva decat pe cel ales, la romanii au talent. Doar vorbim despre talentul lor nativ, pe langa cel de a-si fura singuri caciula. Povestea induiosatoare a unei babete si trucurile unui iluzionist nu i-au dat nici o sansa micului mare dansator.
5. Like, acest raspuns evaziv si obraznic :).

6. Amandoi dau dovada de lipsa de bun simt. La ea, combinata cu prostia, fiindca isi imagineaza ca a fost, ca este sau va fi vreodata egala cu barbatul. La el, combinata cu nedreptatea, fiindca NU CRED ca macar o data in viata lui nu a facut pipi pe strada cu puta pe afara, cum altfel.
7. Pietoana din mine a supravietuit si soferitei si biciclistei din mine. Dar, pentru ca e de genul feminin, pietoana mea nu se poate solidariza cu pietonii vostri, fiindca la genul feminin nu functioneaza aia cu impotriva vantului :)). Asadar am decis sa pun la treaba politia rutiera, fiindca de aceea exista si lege si organe de aplicare a legii, toate acestea fiind rezultatul investitorilor ce suntem, in calitate de platitori de impozite si taxe.
Pietonul reclama o incalcare a legii, politia amendeaza, cel aflat in culpa plateste amenda, o data, de doua ori, de cate ori incalca legea, pana intelege, si el, si noi, ca orasul asta nu este o guma de mestecat pe care s-o intindem toti, dupa cum ne coafeaza pe fiecare.
                                                                                                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot