Epistola lui Ani către NeantEu, una, n-am nimic împotrivă ca moșul ăsta de-l propuneți dumneavoastră să fie papa, d-le Aldea, dar mă gândesc că Biserica se află într-o gravă eroare și dezechilibru. Oamenii, prin reprezentanții sexului lor papal, au greșit când au comis Marea Schismă, rupând Biserica în două, și o parte și cealaltă revendicând dreptul de reprezentant al părții luminoase a lui Dumnezeu. Domnule, Dumnezeu este și lumină și întuneric, Dumnezeu este Unul. Deci și Drac.
Asadar, repet, îl pot recunoaște pe moș ca papă pe lumină, dar vă propun pe dumneavoastră ca reprezentant al sexului dumnezeiesc pe întuneric. Un argument forte ar fi că, cel puțin d.p.d.v. iconografic, arătați al dracului de bine.
Cu respect, o potențială enoriașă. Drăcoasă.
Dragă Ani, eu tot încerc să ies din întuneric, și tu ții să mă bagi la loc. Mă opun, iconografic vb...
Ei bine, facă-se voia ta.

Mulțumesc, Domnilor! Trebuie să vă spun că am mai primit tot atâția “îmi place”pe facebook doar când i-am scris lui Mugur Grosu că, iconografic vorbind (deși îl vedeam pentru prima oară) Marlboro Man poate fi concediat și că dincolo de cămașa lui se vede marea :).
Well, Vlad, dacă tu nu vrei, poate vrea Silviu, care se poate da drept Pavel. S-ar face astfel o reparație pe linie de succesiune, Petru dovedind, prin moștenitorii săi, că nu a fost în firea lui/lor atunci când a schimbat sensul și înțelesul unei metafore. Iată motivul pentru care am ajuns să iubesc romengleza, fiindcă referitor la rock, nu există nici un dubiu.
Profeția era despre a avea sau a nu avea păr pe limbă. Nu te prindeai din prima de faptul că ghidușia cu testul de IQ era de fapt o capcană în plasa căreia dacă picai, trebuia să ieși la tablă și să scrii până îți intra în capul ăla sec, propoziția ce avea că parte principală plopul, ca parte secundară, micșuneaua și ca miez ideea că negrul nu slăbește, ci înalță în aceeași măsură în care dovedești slăbiciune pentru pletoși. Ca părul din imagine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot