A inventa


În urma unui studiu efectuat de un grup de cercetătoare de sex contrar eșantionului studiat, select alese de către investitorii aflați în umbra cercetării, după criterii de clasă și stil ce țin de lungimea și culoarea părului, voluptate, mărimea bustului și nivelul maxim de decibeli dezvoltat de voce, au ajuns într-un târziu, la următoarea concluzie: nici ițele și nici căile Domnului nu sunt chiar într-atât de încâlcite pe cât de mult s-a fabulat pe tema lor. Și că este suficient să tragi de un capăt de fir ce, transpus și tradus într-un grafic al virilitătii, își dovedește punctul de minim ca fiind în preajma Sfântului Valentin.
Subiectul ce-și depășește acest punct critic se înscrie ulterior pe un sens ascendent ce tinde spre un punct de maxim incert. Secretul incertitudinii stă ascuns în cerneala simpatică folosită la trasarea graficului, ce-și schimbă culoarea, nuanța, luminozitatea, contrastul și sclipirea, atingând punctul de maxim funcție de ochii femeii care il vede.
Cu alte cuvinte, ce nu are Sfântul Valentin, poate are Sfântul Augustin, ori poate Sfântul Dumitru ori, cine știe, poate Sfântul Așteaptă, fiindcă de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă îi place ce-i frumos. Că om e și EA.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot