RîndConcluzia este ca, la cat de ex citata sunt, divorteaza lumea pe capete. Si eu de lumea virtuala. Dupa cinci ani de convietuire intr-un menaj de tip multiplex :).
Este teribil de amuzant, dureros, placut, enervant, incitant, interesant, entuziasmant sa ai ocazia in real life sa joci acelasi joc ca in virtual, cu oameni in carne si oase. Virtualul este, pana la urma, o excelenta sursa de informatie, ce-ti deschide si-ti pune la dispozitie o gama completa, totala, absoluta de oportunitati in a te cunoaste, inainte de toate, pe tine.
Deci noaptea trecuta nu l-am mai visat pe "virtual", l-am visat pe Presedinte. Dar de data aceasta nu am mai avut un vis erotic cu el, pentru ca era si nevasta-sa prin peisaj :).Comentarii

 1. Iuiii...de ce nu mai strigat???
  Bună dimi, Ani!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine ca nu ai mai crescut cum spuneai in Samba, ca dadea netul pe dinafara. Nu cred ca divortul e la asa mare cautare. Inca se mai poarta singuratatea in doi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta dovedeste crasa lipsa de imaginatie a Creatorului, fiindca pe fondul acestui lapsus, s-a manifestat fie defiland pe un podium, fie la targul de carte, fie pe internet, fiindca zice-se ca singuratatea in grup ar fi mai usor de dus.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot