Impozit(ia)

D-l Balta este patronul de la Azzurro, o pizzerie de cartier. D-l Balta sta la bloc. Mercedesul negru al d-lui Balta este casatorit cu mercedesul argintiu al d-nei Balta si au impreuna un peugeot coupe de 17 ani, cu sofer. Cum, necum, familia Balta s-a identificat cu o buna bucata din trotoar.  Pentru ca merita. Pentru ca nu oricine isi permite sa aiba in ingrijire trei masini, pe care, daca tot le are, trebuie sa le si parcheze pe spatiul public, doar pentru ca legea iti da dreptul la doar un loc de parcare/ apartament.
Ca la chinezi, cu plodul.
Boon, familia Balta sta la bloc, dar nu prea. Pentru ca familia Balta sta la mall. Daca ai drum la mall, te intalnesti cu familia Balta. Daca nu ai drum la mall, nu prea te intalnesti. Noaptea, insa, masinile familiei Balta depun marturie asupra faptului ca d-l, d-na si d-ra Balta stau in chiloti prin casa. Asta deoarece isi permit luxul de a consuma cate gigacalorii vor pieile lor. Nu la fel de luxos traieste familia Balta atunci cand trebuie sa plateasca pentru luxul de a sta in chiloti in casa, atunci cand afara sunt minus jdegrade, doar pentru ca berbecul patronului se rapoteaza la capra unor pensionari care, desi fac frigul, sunt primii la plata intretinerii, ca nu cumva sa sisteze radetul furnizarea caldurii catre apartamentul fam. Balta.
Sfanta prostie omeneasca, sora cu plata impozitelor si taxelor in prima zi din an, ca sa aiba d-l Balta de unde-si recupera tva-ul, ca doar de aceea are balta peste.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot