Divetele

Diveta este o specie din categoria "celor mai bine vandute". Se caracterizeaza prin frumusete si talent. Apare, se raspandeste si exista prin adulatia fanilor, numiti si consumatori. Devine o specie pe cale de disparitie, atunci cand este nefericita in dragoste. Adica, mai tot timpul. Daca talentul ei degenereaza in talente, atunci diveta este gasita moarta intr-o camera de hotel. Sau, dupa caz, cazuta peste pervaz, ori acasa, langa un bidon de furadan. Ca doar diveta nu e  intr-atat de dotata, incat sa exerseze un trai "fericit si implinit" alaturi de barbatul si copiii lor, ca mai toate femeile din lumea aceasta.
So, Houston, do you have a problem, zic.


Comentarii

 1. Moama, ce rea ai fost Ano! De ce crzi tu că toate fumeile trebe să se lase zidite de vii în canicie? Ce sa mai zici cand Manolene e brawn nu face biserici dar trage alb pe nas cu nevasta cu tot?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Femeile sunt libere sa se zideasca cu cine vor ele, cand vor ele, unde vor ele si pe ce perioada vor ele (determinata sau nedeterminata, part time ori full time, nu conteaza, la vechime sa se puna si la pensie :))

   Ce sa mai zic?! Daca Manolene nu ar fi fost brawn, ar fi facut biserici si nu ar fi tras alb pe nas, atunci precis ca ar fi fost un basinos drojdier mioritic...sau macar un neinteles :D
   God! O fi vorba de Negru Voda ?!?

   Ștergere
  2. Ba despre Radu cel Frumos ie vorba!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot