Pepsi Twist

A fost o zi d'aia de te simți ca și cum ți s-au înecat toate corăbiile. Și nu că cine știe ce încărcătură ai avut tu pe corăbiile alea sau că cine știe ce echipaj ori pasageri sau că ai fi avut macar un bob de încredere în capitan, nu. A fost o zi d'aia când, odată ce ți s-au înecat toate corăbiile, te-ai simțit liber.
Ce bine! Ce bine că nu mai ai nici o grijă. Asta a fost. Și, gândind așa, deodată ți-ai simțit mintea goală. Ce bine. Ce bine să ai mintea goala! Și, cu mintea goala și fără nici o grijă, te întinzi la podea, îți așezi mâinile pe piept, închizi ochii și...
..."și"...această conjuncție care iși slobozește sedila consoanei fecundând vocala materiei cenușii unde prinde rădăcină sămânța ce crește și se înalță până la treapta a șaptea a gamei majore, culminând în nota și sunetul muzicii vibrând de întrebarea: ”ce dracu de treabă au agențiile de rating cu viața pe planeta noastră”.
Cică "bufnițele nu sunt ceea ce par". Zi să mori tu :)

Comentarii

 1. Bună dimineața AniS!
  "bufnitele nu sunt ceea ce par" ???
  o fi câne.
  așa că, nu mă mai pot mira dacă o capră e de fapt europarlamentar, și-o biată vacă - muscă, ditai elefantu țânțar...fain!
  și tot așa...

  RăspundețiȘtergere
 2. "Noaptea, bufnitele nu sunt ceea ce par a fi" este o replica din "Twin Peaks", pe care am mai intalnit-o, oarecum modificata, in "The fourth Kind".
  Da, asa e, faine filme, faini regizori, faini scenaristi, faini actori :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Faina cat cuprinde, ca de malai si de mamaligari ne-am saturat :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Noaptea bufneşte în sine un par. După ce împreunezi mâinile pe piept mănânci un Snikers şi te apuci de construit submarine.

  RăspundețiȘtergere
 5. Răspunsuri
  1. "Pe sub apa pestii nu put"...din "Lumea lui Bobby", un desen animat

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot