Tihamer Becze

Tanarul sportiv are potential. Are tupeu, ambitie, obraznicie si da dovada de fair play. Glumesc, fair play exista in lumea asta asa cum exista mos craciun, iepurasul de paste si zana maseluta. Dar are potential. Tanarul acesta are toate sansele sa ajunga Presedintele Romaniei, iar colegii lui de echipa, guvernul.
Se spune ca atunci cand vrei sa scapi de un ins incomod, cel mai intelept este sa-l avansezi, nu sa-l concediezi. Ii dai exact ce-si cere si-l lasi sa-si puna in valoare superioritatea targhetului de a face din Romania, Ungaria. Bine, initial din Tinutul Secuiesc, dar fiindca acesta se gaseste in centrul Romaniei, e posibil sa se ia, sa se raspandeasca ca o molima. Ma gandesc ca e suficient sa insamantezi o samanta se asfalt, ca azi sa rasara un drum, maine o autostrada, fiindca nu cred eu ca au descoperit secuii secretul teleportarii. Nu cred, fiindca, pe de-o parte, daca l-ar fi descoperit, i-as fi putut confunda cu Nicola Tesla, iar pe de alta parte, daca ar fi descoperit secretul teleportarii, se presupune ca ar fi descoperit pana acum si celelalte secrete ale portantei, importantei, comportamentului, deoarece samanta de scandal este doar o samanta de scandal. Si nici n-am nici o problema daca se muta capitala la Budapesta.
S-ar putea ca tanarul hocheist chiar sa reuseasca si apoi, zau daca nu-i pacat sa sufoci superioritatea cu mediocritate. Fiindca ma gandesc eu asa, ca daca ar fi avut blog pe blogspot, sigur nu s-ar fi simtit futut de cuvant. Hai o propozitie. Hai o fraza, doua:)Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot