"Si mana cupa i se facu"

...de pe facebook

"CHARLIE CHAPLIN: "Am iertat greseli de neiertat, am incercat sa inlocuiesc persoane de neinlocuit si sa uit persoane de neuitat. Am actionat din impuls, am fost dezamagit de oameni pe care-i credeam incapabili sa ma dezamageasca, insa am dezamagit si eu oameni. Am tinut pe cate cineva in brate pentru a-l proteja. Am ras cand nu trebuia.... Mi-am facut prieteni vesnici. Am iubit si am raspuns iubirii, dar am fost si refuzat. Am fost iubit si n-am stiut sa iubesc. Am strigat si am sarit de atata fericire, am trait pentru dragoste si am facut promisiuni de vesnicie, dar mi-am frant inima de atatea ori! Am plans ascultand muzica sau privind fotografii. Am telefonat doar pentru a auzi un glas, m-am indragostit de un suras. Am crezut ca mor de atata nostalgie. Mi-a fost frica ca voi pierde un om deosebit (pe care in final l-am si pierdut)... dar am supravietuit. Si traiesc inca! Si viata, nu mi-o irosesc... si nici tu nu trebuie sa ti-o irosesti. Traieste! Ceea ce este cu adevarat bine, este de a te lupta cu convingere, de a imbratisa viata si a trai cu pasiune, de a pierde cu demnitate si a invinge cu indrazneala, pentru ca lumea apartine aceluia care indrazneste si viata inseamna prea mult pentru a fi insignifianta."

Ia-o tu pe toata, fiindca intr-o lume a viiilor, mortii detin suprematia cuvantului. Si poate ca nu asta ti-a fost  intentia, dar hai sa-ti spun cum vad eu "Goana dupa aur".. din tot zgomotul, din toata galagia si zarva iesite pe gura omeneasca, din toate timpurile si de pretutindeni, organul meu de receptie, transformat, de voie, de nevoie, intr-o cupa de excavator, a sapat, a cernut, a spalat si a pus deoparte, in banca de identitate, un fir de recunoastere si recunostinta. 


Comentarii

 1. Bob de piper ce ești!
  La mulți ani familiei Stoica!

  RăspundețiȘtergere
 2. Covrigel cu sare si mac..mac, mac :)

  Si, da, da! SAM rulz, dar nu familia, ci vanilia :))

  RăspundețiȘtergere
 3. asta macu' n-am priceput-o. da'...treacă!

  RăspundețiȘtergere
 4. eh, prosteala :)
  ar putea fi de la fleetwood mac :)
  mi-ar placea sa crezi ca tot ce-am scris, chiar si atunci cand ne-am certat, a fost scris cu onestitate, cu gand bun si nu stiu, cu inocenta.
  Ma bucur ca te-am cunoscut, Ben!

  RăspundețiȘtergere
 5. nu țin minte să ne fi certat...
  nu mă pricep.
  :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot