Pentru ca

...am fost cuminte, buna, calda si pufoasa ca painea lui Dumnezeu si mi-am iubit patimas tara, azi am primit coronita noua. Poa' sa ninga, poa' sa ploua.
Acum pot sa mananc chiar si sorici.
Cu multumiri, pentru vecinii mei, fara ajutorul carora n-as fi reusit :)


Comentarii

 1. Este vorba despre dinti, bineinteles. Dinti de Iron Man, la al caror rezultat au contribuit (cu manopera, material si financiar) vecinii despre care vorbeam : D-l "Turcu", casatorit cu o romanca, D-l "Bulgaru", casatorit cu o romanca si D-l Sotul Meu, casatorit cu o romanca :)
  Deci, domnilor care nu sunteti casatoriti cu "o romanca", habar n-aveti ce-ati ratat :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. D-l "Turcu" si D-na Camelia, sotia lui, au un cabinet medical ce functioneaza in Romania anului 2011. Este unicul cabinet pe la care am trecut (si nu au fost putine) unde am primit un diagnostic complet, explicatii si tratament aplicat cu "mana usoara" si cu blandete, respecatrea termenelor si pretului discutate inca inainte de inceperea lucrarii si, la final, pentru plata serviciilor de care am beneficiat, bon fiscal. Intr-un cuvant, respect.

  RăspundețiȘtergere
 3. D-l "Bulgaru" este fiul unor tarani din Bulgaria. Este casatorit cu o romanca si au trei copii.
  A dezvoltat, in ultimii 10-12 ani, un parteneriat de afaceri romano-rus. Unul dintre parteneri este D-l Sotul Meu, despre care nu doar odata am spus ca este evreo-ucrainiano-ruso-roman.
  Hai Romania :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Desigur ca ma romandresc cu acesti Domni si Doamne despre care scriu eu in blogul "AniS", pentru ca dumnealor nu au blog.

  RăspundețiȘtergere
 5. Oh, dar bineinteles ca de ziua Romaniei ii iubesc foarte, foarte tare si pe americani. Bine, pe americani i-as iubi zilnic, dimineata, pranz si seara, daca n-ar fi ei ocupati cu alte treburi.
  Ii iubesc, daca nu pentru muzica si filmele lor, atunci pentru hartiutele alea verzi cu ajutorul carora iti cantaresti credinta in Dumnezeu. God pe limba lor. Ca un fel de trust :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu stiu pe cine sa iubesc, de Ziua Romaniei, pentru zona euro. Imi pare rau, da'eu pe Angela Merkel n-o iubesc! S-o iubeasca Nic Labis, ca el poate sa iubeasca pe oricine, oricand, oricum.
  Parca nici pe Sarcozi nu-mi vine sa-l iubesc.
  Cred c-o sa-l iubesc pe Amadeus...Amadeus, Amadeus :)

  RăspundețiȘtergere
 7. In fine, zice-se ca D-l "Turcu" este, de fapt, D-l "Armean"...S cu Z moa :)
  Ma gandesc ca, pentru a evita pe viitor astfel de confuzii, sa declar ziua de azi, ca fiind Ziua Lui Om (a Omenescului, a Omeniei):)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot