Daca va fi gasit vinovat

Pe cat de tare m-a revoltat stirea despre "Mihaela, tigresa mea fugita, prinsa si impuscata", pe atat de copios m-am distrat citind stirea despre "Anonima de miercuri, cu nume de cod pinguina". 
O data in aproape 20 de milioane de vieti i s-a ivit ocazia vanatorului mioritic sa-si dovedeasca, sa-si puna in valoare calitatea de forma superioara de viata pe Terra, si care mai mult ca sigur ca nu a fost nativa ci una dobandita prin educatie, iar el si-a irosit-o, fie pentru ca si-a satisfacut efervescenta hormonala, fie pentru ca si-a pierdut controlul pe fondul groazei ce l-a cuprins la gandul ca ar putea fi pus, chiar asa, la locul lui.
Fiindca arma mortala din dotare nu i-a fost inzestrare odata cu nasterea ci a fost un accesoriu inventat de omul ce s-a lasat astfel pierdut de propriul complex de inferioritate.
Iata ca in confruntarea dintre Siberianul de Poplaca, vorba d-nei Lelia Munteanu, si "ecce homo", cel din urma este si ultimul, cel ce a ingropat turma. Deoarece coincidenta, sau poate intamplarea, a facut ca evenimentul sa se petreaca in Imparatia berbecilor, branza de Sibiu fiind unanim recunoscuta ca fiind marea branza. La fel de cunoscuta ca Mazare, viezure, varza. Ceea ce ma duce cu gandul la Bruxelles.

Comentarii

 1. Chiar şi la pinguini, întotdeauna e vorba de o femeie! Pinguini poponari, gata cu distracţia, intraţi în rând şi treceţi la treabă, specia e pe cale de dispariţie :))
  ÎAODI: Refuz să cred că nu au avut decât soluţia finală cu siberianul. De ce nu l-au chemat pe Putin?

  RăspundețiȘtergere
 2. Poate ca l-au chemat, dar nu vom sti niciodata :)
  Sau poate ca Putin este ocupat cu obtinerea celui de-al treilea mandat de presedinte, fara de care viata lui(nu neaparat si a rusilor) n-ar mai avea sens sau rost :)

  "ÎAODI" este o abreviere si daca da, de la ce? :)

  RăspundețiȘtergere
 3. în altă ordine de idei. şi mai am una favorită, STICO, care înseamnă "stimaţi colegi".

  RăspundețiȘtergere
 4. Intr-un timp inventasem, in loc de PS, SACU: "stai asa c-am uitat" :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Fata, ai pus degetul pe dunga! Placut la mine faza cu siberianu'!

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, si mie mi-a placut ce-a scris d-na Munteanu :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Recunosc, primul gand a fost ca echipele de interventie chiar erau pregatite sa rezolve situatia in mod profesionist, pana cand a sunat vreun sef local, fie el chiar un interlop, cu mesajul "finule, i-ar sta bine lu blana asta de tigru, in fata la soba mea " :)
  Dar prezumtia de nevinovatie a invins. Pana la urma nu e prost al de cere, e prost al de da, chiar de "da"-ul acesta se refera inclusiv la un motiv de santaj.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot