ClickCred, totusi, ca adevarul este pe undeva pe la mijloc.

Comentarii

 1. O da, categoric, voiam doar sa echilibrez putin balanta, ca prea se spun lucruri urate doar despre barbati.

  RăspundețiȘtergere
 2. Oare de ce nu putem face cumva un schimb echitabil? Mie imi convine: as oferi atentie/afectiune/cadouri si sa primesc in schimb sex. Mai nasol e cand oferi ceva si nu primesti nimic. Asta e valabil pentru ambele parti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca citesti blogul "piticigratis" aproape ca ti se face rusine ca esti barbat. Bine, rusine de rusinea lor :)
  Poti veni cu un exemplu de blog femeiesc care, pus in balanta cu blogul mai sus amintit, sa pastreze echilibrul?
  E doar un joc, nu o judecata :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Este posibil ca imaginea sa puna cumva degetul pe rana, evidentiind faptul ca barbatii, indiferent despre ce se discuta, cum se discuta, cand se discuta, trec totul prin filtrul sexului, al sexualitatii?

  RăspundețiȘtergere
 5. Sincer, iti impartasesc parerea cu privire la "piticigratis", efectiv ma dezgusta omul ala. Da, trebuie sa recunoastem ca exista uscaturi in ambele tabere. Pana acum eu am auzit doar propozitia "barbatii sunt niste porci" peste tot. In general nu e bine sa generalizam, eu un articol m-am referit la un anumit tip de femei, la alea carora le place sa stai dupa fundul lor, alea care te amagesc. Nu am afirmat niciodata ca toate sunt asa, am intalnit si fete bune in scurta mea viata de 21 de ani, dar toate erau luate.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu pot sa neg asta, nu are rost sa mint, da, pentru mine sexul e cel mai important intr-o relatie, si apoi vine comunicarea, intelegerea, comasiunea, etc. Si sunt convins ca toti suntem asa, doar ca unii nu recunosc.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nici eu nu pot nega faptul ca sexul este cel mai important intr-o relatie, dar depinde de relatia respectiva, fiindca intre un barbat si o femeie pot exista tot soiul de relatii. Important este sa se inteleaga ca tipul relatiei tine strict de semnificatia pe care si femeia si barbatul i-o dau acesteia :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Absolut, nu stiu cine ar vrea o relatie bazata strict pe sex. Pentru mine spre ex, e foarte important sa am ce vorbi cu persoana respectiva, sa existe macar un minim de compatibilitate. Pentru altii e important respectul. Nu stiu daca exista persoane care se rezuma doar la sex. Eventual "picigratis" desi sunt sigur ca se preface, probabil a suferit candva dupa vreuna si a ramas cu sechele. Ironia nu e altceva decat un mecanism de aparare, un mod da a-ti ascunde frustrarile.

  RăspundețiȘtergere
 9. Departe de mine gandul de a-i face profilul psihologic al celui/celor ce scrie/scriu pe blogul ”piticigratis”, la fel de departe ca cel de a-i analiza acestuia/acestora comportamentul virtual. L-am adus in discutie doar din necesitatea de a avea niste repere exacte pentru o astfel de discutie, fiindca e bine, cred eu, sa nu amestecam realul cu virtualul.
  Fiind in virtual, discutam pe situatii concrete, cu exemple din acest mediu, pentru ca sunt convinsa ca fiecare dintre noi avem experientele noastre din real, dar care experiente sunt relatate aici, cu doza lor mai mare sau mai mica de subiectivism.

  Bun, ceea ce spui tu este foarte adevarat in cazul realtiilor de cuplu. O relatie de cuplu in care barbatul si femeia nu sunt si parteneri de dialog si prieteni si iubiti si amanti (da, am zis bine, amanti unul pentru celalalt, fie ca sunt sot-sotie, concubini etc etc) este sortita pieirii mai devreme sau mai tarziu. Dar orice astfel de relatie are un inceput. Aici voiam sa ajung, fiindca daca inceputul nu este unul explicit, de ambele parti, este foarte posibil ca ceea ce pare a fi amagire-dezamagire, sa fie rezultatul unor false proiectii. Poate ca un simplu gest sa fi fost interpretat eronat ca fiind promisiune.
  Daca, insa, una iti spune si alta se face, fugi :).
  Ia-o ca pe o experienta de viata de care sa te folosesti in viitoarele relatii, fara insa a o lasa pe aceasta sa le afecteze.

  RăspundețiȘtergere
 10. piticigratis e ditamai frustratu, asta se ştie, întrebaţi pe cine vreţi! Omu e penibil. Bun că scrie pe blog şi nu dă în cap la oameni.
  Adevărul e întotdeauna la mijloc şi mai jos aşa...

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot