Matrita


Vorba reclamei de la dedeman, cainele ala cu sapca: ”Cu dragostea nu te joci, dar nici cu ciocanul rotopercutor”. Asa si eu, m-am sculat cu gandul nu ca sa mai bat un cui, sau sa dau o gaura, dar sa dau unealta pe un instrument de percutie, in speranta ca poate, poate sunetul muzicii sale va percuta scutul, carapacea, coaja, pana va atinge coarda sensibila a ascultatorului.
“Saw”(un soi de conclusiv saxo-fon), cum ziceai tu ca ai invatat sa-ti asculti inima? Auzi, dar penisul tau nu te anunta ca are si el ceva de zis? Ca poate daca ii dai libertate de expresie, dand Cezarinei ce-i al Cezarului, iti ies din cap gargaunii astia horor si vei avea astfel ocazia sa constati ca, facand asta, ai ales o mai buna investitie pentru ceea ce-ti “iese tie din cap”. O investitie intr-o mina de aur: mina fericita a femeii, imediat dupa :).
Asa toata lumea e fericita: penisul tau si, prin el, tu, femeia si noi, restul lumii, care scapam astfel de un alt scenariu horor. 

Pentru ca nici nu trebuie tu sa mai scrii o carte, ca deja a fost scrisa. Canibalismul exista, la scara planetara, prin sexul oral si care, probabil, initial a fost “conceput” ca metoda contraceptiva. Nu stiu. Eh, imagineaza-ti ca, cu fiecare spermatozoid sau ovul ingurgitat, te poti linge pe buze, plescaind a placere, asa cum facea Hannibal Lecter cand ii povestea Claricei despre cum i-a mancat ficatul unei victime si a baut vin de Chianti. O figura de stil, desigur. O figura de stil ca cea in care Hannibal Lecter, un om cult, educat, inteligent si phiholog, manca din creierul invitatului sau, in timp ce acesta era sedat si asezat in capul mesei.
Cam asta se intampla cu psihologii. Asta fac ei, chiar daca unii nu stiu ce fac si mai si traiesc avand convingerea ca fac bine. In realitate nefacand altceva, decat sa contribuie activ si intens la productia de mutanti. Fiindca ceea ce se petrece in lume, este o iluzie, un film. “I am legend”, un film cu si despre mutanti, unde mutatiile la nivel psi si educational au batut recordul, mutatiile genetice fiind depasite de acestea.
Problema creatorilor, a artistilor, este ca s-au ratacit pe ei insisi printre toate aceste figuri de stil. Unii poate ca nici acum nu realizeaza, de fapt, care este mesajul creatiei lor.

Cat despre “bebelusii care isi mananca mamele” inca din viata intrauterina, asta este o realitate a naturii, a vietii pe aceasta planeta: ne hranim  unii din ceilalti. Canibalism este abia atunci cand isi manaca nervii unii altora, metaforic vorbind.
Nu stiu, insa, de pe ce planeta este, sau cum se numeste creatura care, gestanta fiind, isi hraneste embrionul cu sperma unui mascul, fie ca acesta este tatal sau nu. Si nici nu stiu ce mesaj va primi fatul de dincolo de nasterea sa si nici cum se va manifesta acesta, prin “glasul sangelui sau”.

Stiu numai ceea ce am trait eu. Imediat cum sarcina ajungea la o luna, desi in momentul conceperii copilului eram fumatoare si bautoare de cafea, automat fatul respingea astfel de intoxicari, prin greata pe care mi-o inducea. Aveam sa aflu asta mult mai tarziu, de la un om despre care nici acum nu stiu daca era medic, psihiatru sau sectant sau mason sau sarlatan, intr-un timp in care incercam disperata sa ma caut si sa ma gasesc in lumea asta descreierata, ca acele constiinte ce s-au incarnat in pantecul meu sunt constiinte superioare, in ideea ca nu se lasa otravite. Poate ca tocmai Dumnezeu mi-a vorbit atunci, prin cuvintele rostite de omul acela.
Si, in cazul in care te ajuta cu ceva, iti voi spune, desi nu m-ai intrebat, ca femeia ce sunt s-a dedat plenar si deplin erosului, abia odata cu intrarea in menopauza. Adica momentul acela in care am hotarat ca  nu voi mai naste copii.Comentarii

 1. Deci pana la urma practici sexul nu de placere ci pentru intretinere? Sau e vorba despre degrevarea finala a sexului de latura sa reproductiva? In cazul asta puteai suferi psihologic mutatia mentala de a te crede la andropauza chiar la 20 de ani. Doar zic. :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Hai sa-ti zic, dar va trebui sa ma crezi pe cuvant. Desi cred ca ti-am mai zis :)
  In ciuda faptului ca, biologic, sunt la varsta menopauzei, mental m-am mutat psi la una de 21 de ani. Ceea ce, in mod paradoxal, nu e tocmai deplin si plenar, avand in vedere faptul ca

  RăspundețiȘtergere
 3. ...ca si fiziologic si mental si d.p.d.v. al experientei, femeia se implineste ca femeie, in jurul varstei de treizeci de ani. Hai, 35 :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot