K0


Pauza de tigara, pauza de tutun, de trabuc, de tigari de foi, pauza de pipa pacii (deci nu midelton).
Ci oare d-l Goe a avut sansa de a-si invata lectia umilintei? I-au dat lui aceasta sansa mamare, mamitza si tanti mitza? Dar tatal sau? A existat un tata al d-lui Goe? Dar pepiniera de beizadele despre care vorbeam? Au avut ele sanse egale cu noi, ceilalti copii?
Asa si d-l Scriitor, domnilor si doamnelor! De unde sanse sa se puna la incercare, de unde posibilitatea de a-si testa limita, cand doamnele care au primit cheia cartii (cele reale, in carne si oase si pentru care au platit, desigur) se xcomporta de parca le-a pus Dumnezeu mana in "cap", scuzate sa-mi fie ghilimelele.
Cunoaste-i inainte sa-i judeci :)
Si pana la urma cine este mai nebun? Ala care vede dar tace, ala care vede si zice ce vede, ala care se face ca nu vede, sau ala care face sa fie de vazut? Regizorul, actorul, scenaristul, dramaturgul? Toti? Unul? Toti pentru unu si unu pentru toti?
Eu, "AniS", cea care se dezbraca de ganduri, de sentimente, de senzatii, de trairi, de cuvinte in relatia cu voi, sau Anis (Doroftei), cea care, pe scena teatrului ARCA, s-a despuiat in pielea goala in fata publicului din totalul caruia, cativa au simtit nevoia sa-si ascunda pudoarea ori jena in spatele unor aplauze anemice. Si pentru care TOTI platisera bilet. Il platisera inainte, exact asa, ca la curve.


Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot