“Gand”

Gandul este ca mail-ul acela intrebare: “de cate ori suna Jack Nicholson la usa” si despre care multa lume crede ca stie raspunsul ca fiind “de doua ori”. A treia oara ii este fatal. Pai da, ca de aceea Jack “zboara deasupra unui cuib de cuci” si, in acelasi rol, vrea, poate si stie sa managerieze mania pacientilor impacientati. Asta numai pana cand afla pe pielea, sufletul si barba lui ca trei este numarul lui cu ghinion, atunci cand nici macar una dintre ele (bruneta, blonda si roscata) nu pricepe ca tot ce-si doreste El e sa iubeasca, nu sa fie iubit. Simplu, nu?
Acum, de ce “gand” cu ghilimele? Pentru ca nu stiti sa cititi, d’aia! Ca nu degeaba am zis  ca in locul bibliotecii mai bine un loc unde oamenii sa se aseze unul aproape de celalalt si sa se vada, sa se miroasa, sa se simta, sa se accepte (chimic, inainte de toate) sau nu si abia apoi sa-si vorbeasca, rada, planga, bea, manance, certe, impace…
Asa ca, daca vreun fratior de-al meu pe care nu l-am avut niciodata, dar este ca si cum ar fi, a citit vreun test ceva de pe blogul “anis” si, citindu-l a avut vreo revelatie cum ca i-ar sta lui bine cu un arici in brate (a se citi "casa"), ok, fain, no problemo. Numa’ ca trebuie sa stiu daca “Dude, are you nuts or what?” a fost citit asa cum a fost scris. Adica “are” de la a avea :)
Si “Dude”, adica un soi de tu german, un soi de “.de”……"de" care nu e de la denisa...


Comentarii

  1. Sunt nedumerit total. Pe cine Bate Jack Nicholson de 2 ori?! si fratele lui o fi Chuk Norris...crezicova...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tot gandesc ce raspuns evaziv sa-ti dau, da' nu-mi vine nici o idee. Cre' c-am ramas fara inspiratie...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot