Aiscrim

Poanta e ca eu nu stiu sa fac chec, pentru ca ma pricep la joaca socio-politica, nah, ca am zis-o si p'asta. Pai daca stiam sa fac si chec, eram perfecta, ori perfecta este doar d-na Udrea, care, pe langa faptul ca arata beton, stie si politica, stie sa si croseteze si sa puna muraturi.
Bun, nu m-am priceput de la inceput la jocul asta, fiindca nici macar eu nu m-am nascut invatata, dar am prins din zbor, ca o autodidacta ce ma laud ca sunt, ceva notiuni de baza, elementare, de bun simt as zice, pornind de la exercitiile PNL (mai pe romaneste, programare neuro-lingvistica) prin care m-au testat profesionistii astia ce au trait avand fixatia ideii ca un COD poate inocula in mintea omului convingerea cum ca nici o masa fara peste, ignorand faptul ca nu toate celulele viata de pe aceasta planeta au iesit din mare doar cu scopul evolutionist de a sfarsi suindu-se ca purceaua in copac, ci unele celule viata au incoltit si au crescut dintr-un germen de grau, oua si lapte, PNL-istic vorbind.
Acest mesaj este destinat exclusiv institutului de statistica si tuturor celorlalte servicii bugetare care-si scuza existenta si printr-un referendum,  mesaj avand urmatorul continut: "iata de ce este domnul capul celulei de baza a societatii noastre, fiindca eu mi-am pierdut uzul ratiunii incercand sa omologhez nici  ( link, link) in spatiul virtual vorbitor/scriitor de limba romana:Am auzit la radio acum doua zile ca tipii astia de la ZZ Top au refuzat o suma fabuloasa de bani de la un producator de lame/aparate de ras, doar ca sa-si rada barbile, decizie a lor pe care cretinul realizator al acelei emisuni a luat-o in deradere. Cam aceasta este diferenta dintre un germen de grau si un peste.

Comentarii

 1. Aiscrimtu la aprecierea (peiorativă, am capisci) că nu'ş care doamnă e perfectă (aşa se spune acum la savantă?)...

  RăspundețiȘtergere
 2. 1. samanta nu savanta
  2. aiscrimu peiorativ s-a manifestat imediat dupa seruirea acestuia pe facebook, sub forma unui tipat ascutit, odata ce mi-am muscat obrazul interior in timp ce ma infruptam hulpav dintr-o omleta cu bacon si rosii.
  3. cine esti si cea-i facut cu doru?
  :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot