PM

Mato: O-ul nu este elipsa (semn grafic care reprezinta un punct pus pe semnul exclamatiunii)

Asa, acum ca am acordat subiectul “paharului” cu predicatul “am povestit frumos”, a sosit momentul sa tratam pateul pacientei, adaptand studiului de caz aceasta invatatura de mare adancime profundica, a canilor, in care “a” poate fi citit cu caciulita in forma de piramida plana, cu baza in jos, ca o capita de fan in oglinda, ca la rezerva de fun.


Pilda lu’ Milka

Şi iată-l pe domnu’, din acele ţinuturi, ieşind strigand, zicând: Ajuta-ma, Doamna! Colega mea de blog este rău chinuita de demon. Ea însă nu i-a răspuns un cuvânt.  Ci o sama de cuvinte. Toate fara rost.
Atunci, apropiindu-se, ucenicul lui ii sufla, zicând: Slobozeşte-o, că strigă în urma noastră. Iar El, ridicand din umeri, a zis: Nu sunt trimis decât către turma casei lui Dan Diaconescu in direct, adica multimea vida, David.
Iar ea, auzind o astfel de grozavie zise : mda, este o solutie!
El însă, dand din cap a zis: Nu este bine să iei strugurii din vie si sa faci din ei bors.
Da, Domnule, dar din mere merge sa faci otet. Daca storci si nitica miere din matca, nici nu-ti mai cade parul! Atunci, răspunzând, Domnul i-a zis: O, Doamna, mare si avizata este cunostinta ta in domeniu. Fie ţie după cum voieşti. Şi s-a tămăduit colega lui în ceasul acelaaaaaaaaamin.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot