Asta seara dansam in familie


Cu Nea Marin Miliardar. O excelenta improvizatie a faptului ca “p'afara e Shania Twain si inauntru-I Leopardul”. Ca un soi de Mr. Juvet, din care “spicuiesc”. Adica citez. Da’ cred eu ca merita sa-l cititi integral.

S-a intamplat ca, imediat cum a sunat gongul precum capul sec, marii se pornira si se sfatuira, incepand a se foi, mormai, precipita, vaicari, valuri, tipa si urla, cat le tineau gurile, ca sa ma duc la doctor. Cine, domne, eu? Eu, care sunt cea mai psihiciana de pe pamantul asta? Iaca m-am dus, dar am ajuns la un psihopat. M-a luat de-o aripa si m-a dat la lei, sa ma invete minte, sa nu mai stiu eu tot ce nu stie el, cat de diplomat ar fi.
Moaaamaaaa, ce de gladiatori erau in tribune!
Acuma, ce era sa fac, ca eu n-am stiut ce sa fac, nici cum sa incep, nici cum sa-nchei, asa ca am inceput sa dansez din buric, ca in capul meu, care nu este unul sec, ci preaplin, dar numai cu traznai, ma si vedeam vreo sud-americanca plina de sangria. Lucrul dracului, epsiloanele astea.
Atunci s-a auzit vocea unui gladiator de la peluza intai, strigand:
-Sculati, ba, ca s-au terminat moastele si s-au bagat dansatoare! Dati cu ratia sa ajunga la toata lumea!
Da eu nu l-am auzit, ca arena aia nu era foarte inzestrata la capitolul ecou, si m-am prefacut ca vorbesc singura, ca sa nu ma mai contrazica nimeni.

Atunci s-a ridicat un alt gladiator, unul de la tribuna unu, care m-a aplaudat. Cred ca ii era mila de mine. Si ce-am facut eu? Eu i-am multumit frumos. Dar, ca de fiecare data, facerea de bine fiind in stricta proportionalitate si relatie cu matrixul, m-a chemat din nou la rampa si dandu-mi si niste lectii de facut ceea ce m-a determinat sa bisesz.
Atunci se ridica si un al doilea gladiator, tot de la tribuna unu, care doar m-a aplaudat fara ca sa-mi dea si lectii, ca le stiam eu deja pe toate.?!
Vazandu-se nebagate in seama, unele de la cealalta peluza, au avut niste reactii adverse, ca vezi doamne, DE CE? De ce m-a invitat pe moa, universul la dans?  Si eu, eu de ce n-am refuzat? DE CE?
-Dar ce bip bip vreti, fetelor, sunteti soliste, dizioze, faceti vocalize, va place gargara sau doar nu va place sa fiti contrazise? Ete, nah, da ce, noi suntem aici la vreun tim bilding?
Sa vezi atunci scandal. Dar din toata cearta asta s-a lasat cu niste Pui de Lei, ca au aruncat spectatorii in mine cu bani, ca in Copilul Minune.
Si cu concluzia ca oamenii se inteleg din mers sau din zbor, din doi in doi si prinde fiecare ce apuca. Ah, si cu faptul ca Maresalul si-a prezentat onorul lui. Si eu p’al meu.

Am un mesaj din patru sunete pentru ctp si gandacii lui: EPIC :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot