Noua

"Villa Tvorcheska" (Vila Creatorilor de Arta), Studioul Italian, un loc deosebit unde sa petreci, in mod placut, cateva zile de vacanta. Un loc plin de bun gust si rafinament, prezent de altfel, in intreg satul turistic amplasat in apropiere de Veliko Tarnovo. Mancare delicioasa, super vin, muzica buna, toate la un pret foarte convenabil.
”Trecand peste disconfortul” de a avea ferestrele la nivelul solului, larg deschise spre gradina cu pomi fructiferi plini de rod, micul helesteu de unde o broscuta insista zi si noapte sa-si faca auzit glasul, o omiduta s-a ratacit pe bratul meu stang, dimineata pe la ora cinci, cand imi era somnul mai dulce, licuricii scanteiau de mama focului prin iarba proaspat tunsa, si apa susura in mica cascada improvizata la umbra unui mar, in vecinatatea cuptorului de paine pe vatra si a gratarului, pot zice ca am avut un sfarsit de saptamana foarte fain, sub atenta supraveghere a celor doi seteri irlandezi extrem de prietenosi.
Si toate acestea, pe muzica unui vin vechi de douazeci de ani, care nu are cum sa nu te ajute sa vezi viata mai buna si mai frumoasa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nimeni, nimic, nicăieri, niciodată

Hi :)

Galben gutuie