Concentric

Expozitia de fotografie vie

Politica de dreaptaPolitica de stanga
Politica de centru
LE: Urasc politica de marketing bazata pe principiul "scandalul vinde".

Parafrazandu-l pe dramaturg, chimia nu este a mea si nici a ta, ci a noastra. Daca este, daca nu, asta e :)Comentarii

 1. "Care daca povesti nu sunt traite pe viu, inseamna ca esti mort."
  - Care dacă vreau să spun, stă spaima-n mine ca la ea acasă!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ben, draga, de unde se poate trage concluzia ca esti concentric cu spaima-ti :)

  Eh, lasand gluma deoparte, citatul respectiv era cu adresa la zombi si mutantii care, in ciuda faptului ca nu au invatat pe pielea si pe sufletul lor niste lectii de viata, s-au limitat a lua la mestecat o ciunga gata mestecata de inaintasii lor si apoi s-au vazut indreptatiti a-si da cu parerea despre lucruri sfinte.

  De aceea nu vand motivul spaimei tale. Al ironiei, da :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Kaos,
  Da, dar am obrazul subtire :), iar degetele sunt groase de la vehiculat sumele de bani necesare intretinerii unui astfel de obraz :)
  Da ce crezi tu, ca e usor sa numeri banii si/sau tastezi codul PIN?!

  RăspundețiȘtergere
 4. @Ani... din cate stiu eu, azi banii adevarati sunt in format virtual (cont, card, cec)... obrazul fin nu se atinge cu degete ci cu flori :)
  dar cine sunt eu sa cred...

  RăspundețiȘtergere
 5. După Rabelais grăire;
  "În care se arată că nu-i deloc bine și nici indicată o ejaculare în plină tornadă." (titlu).
  - Vezi foto 3, cântu' Concentric, verset 22, 2011.-
  Da. (text).
  :)

  RăspundețiȘtergere
 6. @Ani... sa mor eu daca i-am inteles vreodata (pe bani); iar in materie de fetze fine - sunt un tzaran, n-am ajuns atat de sus :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Ben,
  Nu te lua dupa ce zic altii :)

  Foto 3 e facuta cu mana dreapta a fotografului, care, tinand el in dreapta sa camera digitala, n-a putut da imaginea cantului concentric, ca fiind "mana in mana" sau "cu A mare de mana, cu a mic de mana", ceea ce este diferit egal de pasul in doi pe care l-a facut Caludiu Bleont cu el insusi:)

  RăspundețiȘtergere
 8. Kaos,
  Nu stiu ce ai inteles tu din bani, pe bani, si nici nu cred ca esti un tzaran (desi cateodata, trebuie sa recunosti ca bestia aparentei castiga teren in lupta cu frumosul:)...asta desigur, daca nu cumva este numai un rol), dar hai sa-ti povestesc ce am inteles eu din "Colonia ingerilor" :)

  http://forum.realitatea.net/showpost.php?p=898864&postcount=29

  Mai, nu stiu cum sa fac un link sa fie activ in fereastra pentru comentarii.

  Ma rog, textul este scris intr-un anumit context si intr-o anumita conjunctura, ambele referitoare la impostorii ce au sufocat spatiul virtual, dupa ce au sufocat, inainte de asta si in paralel, realul, cu aerele lor.

  RăspundețiȘtergere
 9. daca te referi la spectacolul de la Teatrul Mic, eu n-am inteles mare lucru... daca te referi la ala de la Satu Mare (dar nu te referi ca sigur nu l-ai vazut), acolo lucrurile au ceva sens

  'ai ca citesc acum...

  RăspundețiȘtergere
 10. Văduvită de posibilitatea interpretării proprii, arta (mai ales cea foto) devine aridă, aproape sinonimă cu axiomaticul. Dacă interpretarea mea atinge sacrul creației, unde pudoarea nu face casă bună cu transpirația, pot da dovada (falsă) a nețărmuritei mele sfioșenii;
  DOVADĂ
  - Sunt un pudic!-
  (M-am scos?)

  RăspundețiȘtergere
 11. Ben,
  Nu stiu, dar ai putea sa te scoti din fracul de critic de arta si sa imbraci niste blugi si un tricou sau o camasa de in, tinuta ce mi-ar fi de mare ajutor in incercarea mea de a receptiona mesajul tau cat mai aproapre de semnificatia ce i-o dai acestuia :)

  Fotografiile acestea au fost postate initial pe un thread al carui titlu era "Dar prin comunicare? Ce intelegi tu prin comunicare", pe un post avand subtitlul "Comunicarea prin imagini", post ce a avut patru reactii, de la patru useri diferiti ai spatiului virtual.

  Prima a venit din partea unei tinere, care, fara a comenta intr-un fel sau altul, a citat postul meu, atasand acestuia niste imagini sexi cu Angelina Jolie.

  A doua reactie a venit din partea unui tip care s-a referit la fundalul imaginii, cascada, exprimandu-si regretul de a-i fi obstructionat accesul vizual la aceasta, cu mainile mele.

  A treia a venit de la tine, primul ce s-a referit mai intai la o fraza anume din text si apoi la una dintre cele trei imagini, aducandu-l in discutie pe creator...altul decat cel in cauza :)

  Kaos a avut a patra reactie si a fost unicul care si-a exprimat opinia cu privire la creator....sub aspect fizic, e drept, dar totusi :)
  Asta apropo de interpretarea proprie :)

  Semnul sau gestul din foto 3 isi are originea in niste povesti desprinse din istoria razboiului de 100 de ani, povesti in care francezii ii amenintau pe arcasii englezi ca-i vor face prizonieri si le vor taia degetele mijlocii, astfel incat sa nu mai poata folosi niciodata arcul, infirmitate ce era mai injositoare pentru ei decat moartea.
  Gestul respectiv era salutul arcasilor englezi, adresat francezilor, imediat dupa incetarea luptei :)

  RăspundețiȘtergere
 12. Kaos,
  Am gresit cand am zis "ce am inteles eu din"...
  Trebuia sa spun "iata in ce fel m-a ajutat pe mine faptul ca am vizionat spectacolul "Colonia Ingerilor". Un spectacol la care nu am rezonat prea bine (sau pozitiv), daca imi este permisa o astfel de exprimare, tocmai pentru ca...nu, nu fiindca m-am pus in pielea solistei, ci pentru ca m-am recunoscut in ea.

  In fine, am facut aceasta precizare pentru ca gandesc prea mult, fir-ar sa fie:) M-am gandit ca poate te-am deranjat intr-un fel sau altul cu
  divagatia mea :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vineri

Amintire

Cealaltă

Albastra

Radiografie

Suit sixtin

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,

Zgomot